STUDIO EXHIBIBILD

FOTOGRAF YVONNE RAMBRING

Landsvägen 21 i Alstad 040 - 611 91 90

 

BRÖLLOP

 

 

 

 

 

 

bröllopsinfo    portfolio   tips & råd  referenser   priser   bokning  om Exhibibild  kontakt & karta  startsida

 

 

 

Utemiljö eller i studion?

 

 

 

 

Det är enbart tycke och smak som avgör om man vill fotograferas inne eller ute. Titta en gång extra på de exempel jag har lagt ut på min hemsida innan ni bestämmer er.

 

 

 

 

Det som styr är givetvis årstid, väder och avstånd, men inget är omöjligt.  Har vi bokat utomhusfotografering och vädret är ostadigt avvaktar vi in i det sista. Vi kanske kan fotografera en del ute och resten inomhus. Eftersom jag har en studio mitt i Malmö så finns det alltid en reservplan om vädret skulle krångla. Vid fotografering längre från Malmö tar jag med studioutrustning och vi har en plan B på platsen. Om vi fotograferar ute så tänk på att ta med varsin varm jacka som är lätt att ta av och på under fotograferingen om det är kyligt.  

 

 

 

 

 

 

 

Fotografering före eller efter vigseln?

 

 

 

 

+ att fotograferas före: Frisyr, makeup etc. är nyfixat och fräscht och bröllopsnerverna släpper under fotograferingen. Praktiskt för att ni kan ägna er åt era gäster direkt efter vigseln. (Tänk på att ta med ringarna om ni vill ha med dem på bild)

 

 

 

 

 - att fotograferas före: Ni vill hålla på traditioner och inte ses före vigseln.

 

 

 

 

 

+ att fotograferas efter:  Ni har avgett era löften och är lite mer avslappnade och kan njuta av den färska stunden som nygifta.

 

 

 

 

- att fotograferas efter: Frisyr, makeup, kläder etc. kan ha utsatts för risgrynsattacker, rinnande mascara, läppstiftsmärken m.m. Kan vara ett stressmoment att gästerna väntar på er. Vill ni fotograferas efter så tänk på underhållning till gästerna.

 

 

 

 

 

Övrigt

Sminkning och håruppsättning tar i princip alltid längre tid än vad de anger. Lägg till minst en halvtimme extra så att ni inte bokar in för tight. Blir det förseningar blir ni stressade och bildvariationen blir inte lika stor om vi krymper vår tid tillsammans.

 

 

 

 

Självklart tar vi gruppbilder med tärnor, bestman, barn etc. om ni så önskar. Vill ni ha barn med på några bilder så ta med någon som kan underhålla dem då ni fotograferas.

 

 

 

 

 

Extra festligt och avslappnat kan det bli med bubbel i fina glas för dem som vill det.

 

 

 

 

 

Kontakta Exhibibild för mer information och bokning: yvonne@exhibibild.se  040 - 611 91 90